14/4/09

"Ιερά Πίστα Live": Οι ναοί γίνονται νυχτερινά κέντρα μετά την επιτυχημένη λειτουργία του πατέρα Γαϊτάνου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΕΠΙ ΤΟΥ... ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!Μετά την επιτυχημένη- ευλογημένη συναυλία στον Ιερό Ναό της Γλυφάδας όπου πρωτοστάτησε ο πατήρ Γαϊτάνος και ακολούθως παρέλαβε το Άγιο Χρυσό Δίσκο(πότηρο) από τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ τον έραιναν Χερουβείμ από το θεωρείο του μαγαζιού- sorry του ιερού, συνήλθε εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος και αποφάσισε:


1) Οι ναοί από δώ και στο εξής θα φιλοξενούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από Πέμπτη έως και Κυριακή με το τέλος του εσπερινού (9.00 μμ) και έως τον όρθρο (6.00 πμ).

2) Στα στασίδια θα σερβίρονται μόνο φιάλες θείας κοινωνίας (Άγιος Ιωάννης ο περιπατητής ή αγγλιστί Johnnie Walker) που θα συνοδεύονται όχι από ξηροκάρπια αλλά από κόλυβα με σος από βάγια. Οι κρατήσεις στασιδιών θα γίνονται τηλεφωνικά ή στον νεωκόρο ή στον καντηλανάφτη του ναού.




3) Στην είσοδο στο παγκάρι με τα κεριά θα λειτουργεί το μπαρ για ποτό στα όρθια, για φτηνιάρηδες και μπακούρια.

4) Πόρτα θα κάνουν σεκιουριτάδες ψάλλοντες "Τας θύρας, τας θύρας πρόσχομεν".

5) Παρθένες θα κυκλοφορούν καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος με καλάθια με γαρύφαλλα, κατά προτίμηση από τον περσινό επιτάφιο (στην κατάψυξη μια χαρά διατηρούνται).

6) Παραγγελίες ασμάτων θα δίδονται στον ιερέα της υποδοχής ο οποίος θα τις καταγράφει στο μπλοκάκι για μνημόνευση υπέρ υγείας.

7) Στην πίστα- sorry ιερό θα μπορεί κάποιος να στείλει στην λαϊκή αοιδό σαμπάνιες αφού πρώτα τις ευλογήσει ο ιερέας-μετρ (25 ευρώ ανά φιάλη).

8) Με την έναρξη του προγράμματος θα ηχούν οι καμπάνες του ναού, όπως επίσης και για θέματα τάξης (αν κάποιος κλείσει κάποιο άλλο ΙΧ στο πάρκινγκ, αν κάποιος μεθύσει από τη θεία κοινωνία και παρεκτραπεί κλπ).

9) Σφηνάκια κονιάκ και πικρός καφές με παξιμάδι θα σερβίρεται μόνο στο μπαρ.

10) Οι σερβιτόρες θα είναι ντυμένες καλόγριες με μια πιο ανάλαφρη... πινελιά (προσχέδιο βλέπετε στη φωτό επάνω).


Τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας "Ιερά Πίστα Live" έχει αναλάβει η κα Μπέσσυ Αργυράκη η οποία διοργάνωσε απολύτως επιτυχημένα και την συναυλία του πατέρα Γαϊτάνου στον Ιερό Ναό της Γλυφάδας.

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν όταν έχουμε νεώτερα θα επανέλθουμε στο θέμα...

Η εν Χριστώ Αδελφή,
Showbitch

1 σχόλιο: