15/6/09

Μέθυσε όλο το Κέμπριτζ και οι φοιτητές έπεφταν σαν κοτόπουλα από το πολύ αλκοόλ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Οι φοιτητές λιποθυμούν, παραπατάνε, ουρλιάζουν. Το σκάνδαλο στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ έχει γίνει πρώτο θέμα στα αγγλικά ταμπλόιντ. Το πάρτυ περιλάμβανε απ' όλα. Μέχρι πάλη κοριτσιών με μπικίνι και διαγωνισμό πιο... γερού ποτηριού. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οι φοιτητές και φοιτήτριες, με αλλοπρόσαλλο dresscode, άλλες με μπικίνι, άλλοι με βερμούδα και σακκάκι, άρχισαν να πέφτουν σα ζαλισμένα κοτόπουλα, να ξερνάνε, να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλο.

Η κοπέλα που στην πάνω φωτό είναι λιπόθυμη στο γρασίδι, αφού τη συνέφεραν, προσπαθεί να απομακρυνθεί, υποβασταζόμενη από συμφοιτητή της

Άλλη μια μεθυσμένη σπουδάστρια εκτός ελέγχου

Μπικίνι, βερμούδα και σακκάκι, αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν... σέρνονται!





Bookmark and Share

1 σχόλιο:

  1. χμμμ, δεν ειναι λίγο υποκριτικό να το λέμε "σκάνδαλο";;; Ξεφεύγω από το κλίμα του μπλογκ κ το σοβαρεύω λίγο κυρία σκυλίτσα μου (βέέέέέβαια, μπορώ να είμαι σοβαρός όταν το θέλω!) Καταρχήν από ό,τι ξέρω την κάνουν κάθε χρόνο αυτή την .... εκδήλωση (ο Θεός να την κάνει)... Το κάνουν σαν ιεροτελεστία για το τέλος της χρονιάς (πως παίζαμε μπουγέλο εμείς ένα πράγμα.... Το κάνανμε για να δούμε το βρεγμένο μπλουζάκι του Μητσάρα????????) Αλλά πάλι, αυτή η κραιπάλη δε συμβαίνει παντού; Δηλ τα Σαββατόβραδα δεν συμβαίνει το ίδιο κι εδώ; Όχι μόνο στους κύκλους των φοιτητών. Άσε που, καλύτερα αυτό, παρά το "πουλάω μούρη" των celebrities με τα σκληρά ναρκωτικά στα super-wow clubs. Νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς αγαπητή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή