12/1/10

Μια Χίλτον στα (πορνο)στούντιο


Η χυμώδης κοπελίτσα που βλέπετε μπορεί να λέγεται Hilton αλλά μάλλον δεν έχει σχέση με την Paris και γενικώς το πλουσιόσογο των ξενοδοχείων. Ξεκίνησε από μαζορέτα και μετά από κάποιες φωτογραφήσεις κατέληξε να κάνει πεζοδρόμιο-sorry μπερδεύτηκα, ταινίες εννοώ, αποκλειστικά για ενήλικες.

Το ταλέντο της Hanna Hilton... εμφανέστατο και πως να μην το εκμεταλλευτεί για να πάει μπροστά (και πίσω και τούμπαλιν) το κορίτσι. Όσο για την Πάρις, η οποία παρεμπιπτόντως ετοιμάζει το γάμο της- αλήθεια Doug, θα την Πάρεις την Πάρις;- μη βιαστείτε να τη συγκρίνεται με την πορνοστάρ...

Εντάξει έχει κάνει κι αυτή κάτι ατασθαλίες, κάτι ψιλοαρπαχτές και κάτι ξεσαλώματα υπό την επήρεια κάτι ποτών και κάτι ουσιών αλλά μη το κάνουμε και θέμα... Δεν πα να πει ότι έχουν κάποια συγγένεια, ότι τις επηρέασαν κάποια γονίδια και γι' αυτό πέφτουν εύκολα στο κρεβάτι.

Εξάλλου δεν φταίνε τα γονίδια που σε κάνουν ξέκ...ο. Φταίει η κακούργα η κοινωνία που άλλες τις ανεβάζει και άλλες τις ρίχνει στα ξένα χέρια... επί πληρωμή βεβαίως βεβαίως!



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου